+38 (067) 804-02-71

+38 (067) 804-02-71

Банкетне меню

Холодні закуски

  • Язик заливний (500)

    286

  • Шпинатні млинці з лососем (150)

    280

  • Торт з печінки(700)

    264

  • Свинина в кисло-солодкому соусі(350)

    319

  • Суфле печінки з винним желе на крутонах(250)

    275

  • Тарталетки з червоною ікрою(150)

    341

  • Тарталетки з лососевим мусом(150)

    209

  • Тарталетки з паштетом з курячої печінки(150)

    181

  • Тарталетки з часниковим салатом(150)

    181

  • Рулет «Домашній» вагова страва(100)

    110

  • Рулет з мусом зі шпинату(100)

    110

  • Печінковий паштет в сітці вагова страва(100)

    110

  • Салат «Лосось з грінками»(250)

    300

  • Салат «Делікатний»(250)

    255

  • Салат «Оселедець під шубою»(300)

    198

  • Салат «Столичний»(250)

    198

  • Салат «Ніжний» (лосось, огірок, сирна паста) (250)

    275

  • Салат «Бучанський» (250)

    198

  • Суші торт(350)

    385

  • Суші кульки з крабовими паличками(450/50)

    297

Страви з печі

  • Холодець «Домашній»(500) 

    220

  • Печення зі свининою(350)

    220

  • Печення з куркою та грибами(350)

    198

  • Голубці(250)

    220

Гарячі страви та закуски

  • Запечена картопля в свинячій сітці(300)

    165

  • Биток рибний(100)

    143

  • Рибка в тісті філо з травами(130)

    198

  • Курячий шашлик в беконі(100)

    159

  • Окунь у вершковому соусі(100)

    159

  • Корейка в апельсиновому соусі вагова страва(100)

    181

  • Свинина з ананасом(170)

    187

  • Котлета «Столична»(150)

    192

  • Котлета «По-Домашньому»(100)

    137

  • Котлета «По-Київськи»(150)

    192

  • Риба з овочами(150)

    181

  • Картопляні крокети з вершково-грибним соусом(300)

    170

  • Млинці з м'ясом(200)

    160

  • Млинці з грибами(200)

    160

  • Пиріжок з м'ясом(50)

    44

  • Пиріжок з капустою(50)

    38

  • Крученики з грибами(150/50)

    242

  • Крильця з медом(200) 

    192

  • Рулети з телятини в беконі(150/50)

    379

  • Свинина з овочами та мацарелою(300)

    291

  • Сьомга у футлярі(130)

    291

  • Телятина у вишневому соусі(150/50)

    511

Фаршировані страви

  • Короп фарширований(1000)

    968

  • Качка запечена з яблуком(1400/500)

    1100

  • Курка з яблоками(1000/200)

    847

  • Короп смажений(100)

    110